Proiectare drumuri si poduri

Proiectare drumuri si poduri

Iubim sa proiectam, sa dezvoltam si sa punem pe hartie viziuni. Oferim servicii de proiectare drumuri si poduri privind catre viitor si urmarim respectarea tuturor normelor STAS cat si satisfactia beneficiarului.

Folosim aplicatii si solutii software CAD pentru a realiza proiecte fidele pentru constructia de drumuri, strazi , poduri si alte cai de acces. Suntem la curent cu toate standardele UE si le respectam.

Realizam studii de fezabilitate si toata documentatia necesara obtinerii Certificatului de Urbanism. Suntem alaturi de clientii nostri pe toata perioda colaborarii si oferim consultanta de specialitate.

Suntem constienti de rolul care ni se atribuie si de importanta fiecarui proiect, indiferent de anvergura. Acesta este doar un motiv pentru care am deveni alegerea celor care au nevoie de proiectare drumuri si poduri Bucuresti .

Pentru servicii de proiectare drumuri si poduri Bucuresti apelati la noi: 4021 210 90 80 sau office@sigurantadrumuri.ro. Impreuna putem schimba capitala intr-un oras european.

Servicii de proiectare Bucuresti:

  • proiectare in domeniul drumurilor
  • proiectare strazi
  • proiectare sistematizare pe verticala platforme industriale,
  • proiectare parcari publice,
  • proiectare drumuri in ansambluri rezidentiale,
  • proiectare extindere retea alimentare cu apa si retea canalizare.

Cautam sa oferim solutii eficiente atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere financiar. Calitatea lucrarilor ramane mereu in prim plan.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.